Alles over de gashaard - 't Stokertje Groningen

gashaardDe gashaard staat bij 't Stokertje Kachelzaak Groningen centraal. Steeds meer Groningers kiezen voor de meest comfortabele combinatie van sfeer en (uit)straling op de mooiste plek in de woning. De gashaard is al lang niet meer die functionele warmtebron waarbij het verwarmen van de woonruimte hoofdzaak is. Natuurlijk, er blijven altijd gashaarden die met gemak de centrale verwarming kunnen vervangen of de houtkachel kunnen opvolgen als gekozen wordt voor meer comfort. Maar meestal wordt de gashaard tegenwoordig gekozen voor sfeer en gezelligheid in de woning. Belangrijk is dat de gekozen gashaard goed past bij de rest van de inrichting in huis.

De gashaard die op dit moment onze klanten het meest aanspreekt is een haard met een goed doordacht design, zeer natuurgetrouw hout- of kolenvuur en zonodig voorzien van afstandsbediening. De afstandsbediening van de gashaard kan vaak naar wens worden voorzien van thermostaat en timer functie, zo wordt uw comfortabele sfeerwereld helemaal compleet.

Wat is belangrijk bij de keuze van een gashaard?

Bij de aanschaf van een gashaard moet u zich vooraf afvragen hoe u de haard wilt gaan gebruiken en waar deze moet komen te staan. Houdt u van een vrijstaande gashaard of wilt u de gashaard liever in laten bouwen zodat die als het ware opgenomen wordt in het interieur? Deze keuze wordt natuurlijk ook bepaald door de beschikbare ruimte en de aanwezigheid van een eventueel aanwezig rookkanaal. Ook de gashaard installatie (door bij voorkeur deskundige monteurs) wordt hierdoor bepaald. De gashaard prijs wordt uiteraard opgebouwd uit een onderdeel haard, materiaal en een onderdeel montage.

Gashaard installatie door 't Stokertje Groningen

Kiest u er voor om de gashaard van uw dromen mooi in te bouwen dan kan er sprake zijn van een behoorlijke ingreep in uw woonkamer. Uw woonkamer kan hierdoor een gehele metamorfose ondergaan. Daarbij is het mogelijk om met de gashaard heel natuurgetrouw een open haard vuur na te bootsen. De aansluiting op het rookkanaal van de gashaard is dan bijvoorbeeld met gebruikmaking van een bestaand rookkanaal of schoorsteen. Tenzij de gashaard installatie plaatsvindt op een nieuw te bouwen, bij voorkeur gesloten systeem, rookkanaal. Deze rookkanaal installatie voorziet in een mogelijkheid direct af te voeren door de gevel of ergens uit het dak. In tegenstelling tot de open systeem rookkanalen die boven de nok van het pand moeten uitsteken is er nu dus de mogelijkheid op vele plekken in het woonhuis de door u gewenste gashaard te installeren.

Gashaard prijs....... "even groningen bellen!"

Zoals al eerder aangegeven wordt de gashaard prijs onder andere bepaald door de gekozen manier van installatie. Het bouwen van een gashaard als inbouwhaard leidt tot hogere montagekosten. Wordt de gashaard vrijstaand geplaatst dan is de hoofd component de prijs van het gashaard zelf. Gashaard prijzen zijn vindbaar op vele plekken op internet. Doorgaans is het moeilijk om te herleiden welke prijs u nu uiteindelijk precies betaald. Het probleem is dan het vraagstuk van de gashaard installatie maar ook welke korting of actie wordt gerekend op de gashaard zelf. Bij Kachelzaak Groningen heeft men altijd een zeer scherpe aanbieding in huis. De gashaard korting staat dus vast, de hoogte van de korting nog niet, die wordt o.a. bepaald door de voorraad. Bel nu nog voor de exacte gashaard prijs en (be)spaar doordat u geniet van onze inkoopvoordelen. Kachelzaak Nederland heeft altijd meer dan 3000 gashaarden op voorraad en hanteert laagste prijsgarantie op alle courante A-merken ! Natuurlijk koopt u een gaskachel of -haard en geen korting. Juist daarom komen wij graag even bij u langs om u geheel te informeren over het totale plaatje. Op persoonlijke wijze nemen wij dan de gehele gashaard installatie met u door opdat verrassingen achteraf zijn uitgesloten. Zo weten u en wij zeker dat u er tevreden en warmpjes bij komt te zitten !