kachelzaak groningen verwarmt én bespaart kom ook naar onze energiebesparingsweken !

Op KOOPZONDAG 1 SEPTEMBER gaan de energiebesparingsweken bij Kachelzaak Groningen van start. In de huidige economie is het belangrijk elke euro goed te besteden. Koop juist daarom komende week nog een hout- of pelletkachel bij Kachelzaak Groningen. Dat is namelijk geen uitgave maar een investering! Een investering in een hout- of pelletkachel is bovendien een verstandige investering die z'n geld op meerdere manieren dubbel en dwars waard is.  

De redenen op een rijtje....  1. Met een hout- of pelletkachel kan je op je verwarmings-kosten besparen tot wel 60 % (t.o.v. gasverbruik). De verwarmingskosten nemen bij elk gezin een behoorlijke hap uit het huishoudbudget, wel zo prettig als je dat tot een minimum kan beperken. 2. Je krijgt de extra sfeer en gezelligheid er zomaar bij! Een hout- of pelletkachel draagt bij tot een gezelliger en gezonder gezinsleven. 3. Met hout of pellets stook je CO2 neutraal. Je levert dus geen bijdrage aan het broeikaseffect. Ten opzichte van gas spaar je het milieu en zorg je er voor dat onze beperkte voorraad fossiele brandstoffen niet verder slinkt. 4. Je bent lekker onafhankelijk van de nukken en grillen van de energieleveranciers.  

Genoeg redenen om snel te beslissen want de winter komt er weer aan. Kachelzaak Groningen helpt een handje bij de investering. Van zondag 1 september tot en met maandag 30 september profiteert u van onze INVESTERINGSKORTING! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en prijsverlagingen. We geven u altijd een scherpe prijs en bieden u de komende week goed advies gericht opENERGIEBESPARING in huis.  

Een specialist van één van onze pelletkachelfabrikanten, Edil Kamin, vertelt u graag meer over pelletkachels en alle bijzonderheden daar omheen. Kachelzaak Groningen verkoopt verder nog pelletkachels van MCZ en La Nordica Extraflame. Bent u meer geïnteresseerd in een houtkachel? Vanaf 490 euro kunt u al bij ons terecht! Wij verkopen houtkachels van alle bekende merken en bij ons kunt u vele kachels brandend bewonderen. Natuurlijk installeren wij alle kachels en haarden ook graag bij u thuis!