THEMAWEEKEND GASHAARDEN & GRATIS INTERIEURADVIES

Kachelzaak Groningen organiseert in het weekend van 1 en 2 juni een themaweekend op het gebied van (inbouw) gashaarden. Ook hebben wij speciaal voor u Flory Verasdonck van Leef! Interieuradviesuitgenodigd voor gratis advies en hulp bij het maken van bepaalde keuzes in uw interieur. Vooral handig als u vlak voor een verbouwing staat en u graag wat inspiratie op wilt doen. In ons themaweekend staan vooral de gashaarden van de Nederlandse fabrikant Element 4 centraal omdat deze een aantal unieke eigenschappen hebben. In een stadse omgeving als Groningen doen de haarden van Element4 het namelijk extra goed vanwege de geringe inbouwdiepte. Woonkamers zijn in steden toch vaak iets kleiner en elke centimeter telt soms. Met een haard van Element 4 kan je bijna altijd uit de voeten, vanaf slechts 25 centimeter zijn er al mogelijkheden. Ook de eenvoud van de constructie is bijzonder en maakt installatie en onderhoud erg gemakkelijk. Het design van de haard laat alle ruimte over voor het schitterende vlammenspel en is natuurlijk en wederom eenvoudig. 

De slogan van Element4 is niet voor niets "eenvoudig het mooist!" Bij De Kachelzaak in Groningen staan maar liefst vier haarden van Element4 in 'vuur en vlam'. Het is altijd fijn als je kan zien hoe iets brandt voordat je tot aanschaf overgaat. De brandende haarden heten de Vesuvius 140, Bidore 70 (hoekhaard), Sirius hanghaard en tot slot de Cupido 70.

Als klap op de vuurpijl krijgt u bij aanschaf van een Element4 gashaard een Patio Fire t.w.v. 495 euro cadeau! Deze actie is geldig tot en met 8 juni 2013. Om een afspraak te maken voor het gratis interieuradviesvan Leef! Interieuradvies kunt u bellen met Kachelzaak Groningen (050-3111075). In eerste instantie zullen de afspraken met Flory Verasdonck gepland worden op Koopzondag 2 juni, maar als de agenda vol loopt kunnen er ook nog andere afspraken gemaakt worden.