KOMBIFIRE THEMAWEEKEND 31 MAART & 1 APRIL 2012

Meer keuzevrijheid en een vurige wens in vervulling….

Al vanaf het ontstaan van De Kachelzaak ontvangen we regelmatig de vraag van onze klanten of het toch niet mogelijk is om een haard zowel op gas als op hout te stoken en dat ook nog eens af te kunnen wisselen? Vaak is één gezinslid een fervent liefhebber van het robuuste & stoere hout stoken en draait zijn of haar handen niet om voor wat extra werk. Er gaat namelijk niets boven de warmte, de geur en zelfs het geluid van een knapperend haardvuur. Man- of vrouwlief heeft echter liever het gemak van een gezellig haardvuur op gas en wil direct na het werk er lekker warmpjes bij zitten zonder al teveel gedoe.

Tot voor kort konden wij niet aan deze wens tegemoet komen, wat natuurlijk erg jammer was. Gelukkig is fabrikant KombiFire met deze wens aan de slag gegaan en heeft vorig jaar verschillende inbouwhaarden en blokkenvuren op de markt gebracht die op elk vlak voldoen aan alle eisen van de hedendaagse sfeerverwarming. De inbouwhaarden zijn naar eigen inzicht samen te stellen en passen in iedere inrichting. Of de haard nu een strak vormgegeven design uitstraling moet hebben of een nostalgische draai nodig heeft, overal kan aan tegemoet gekomen worden!

KombiFire heeft dan ook geheel terecht tijdens de Batibouw in Brussel (maart 2012) een ‘innovation award’ in ontvangst mogen nemen.

De medewerkers van De Kachelzaak hebben onlangs een uitgebreide producttraining en demonstratie gevolgd, dus wij zijn er klaar voor! De KombiFire is brandend te zien in onze showroom aan de Bornholmstraat 8a te Groningen. Ook kunnen wij u demonstreren hoe de haard, veilig en wel, in enkele minuten door u zelf om te bouwen is. Kom gerust vrijblijvend langs voor een uitgebreide uitleg en een kopje koffie. Voor een uitleg over de ombouw van de KombiFire kunt u ook hier klikken.

 

In het weekend van 31 maart organiseren wij een speciaal themaweekend rondom de KombiFire “Open haard met keuze!”.
Wij zijn dan ook op zondag 1 april geopend (en dat is géén grapje!).