DE KACHELZAAK ZORGT VOOR NIEUWE WARMTEBRON IN GRONINGEN

OPEN HUIS DAGEN op 28, 29 en 30 oktober 2011

Sinds enkele weken heeft Kachelzaak Nederland de deuren geopend van de onlangs volledig verbouwde showroom in de mooie stad Groningen. De officiële opening wordt later in het stookseizoen gepland, maar omdat het winterse weer nu toch echt in aantocht is, is besloten de winkel alvast open te stellen voor klanten en andere belangstellenden. Het hele weekend houdtKachelzaak Groningen aansluitend OPEN HUIS! Er zijn diverse spectaculaire aanbiedingen en de klant wordt culinair verwend tijdens de rondleiding door het pand.

Waar historisch meestal warmtebronnen onttrokken worden uit Groningen, komt daar nu verandering in met de komst van De Kachelzaak! De Kachelzaak zorgt voor warmte en gezelligheid en beschikt tegelijkertijd over de meest uitgebreide en sfeervolle showroom van Groningen. Persoonlijke advisering wordt gecombineerd met gegarandeerd lage prijzen. Hoe dat kan leest u hieronder...

Kachelzaak Groningen is, naast Kachelzaak Flevoland en Kachelsjop Hasselt, de derde vestiging van Kachelzaak Nederland en wordt tevens hoofdkantoor. Gekozen is voor een goed toegankelijke locatie, op steenworp afstand van de IKEA aan de rand van het stadscentrum Groningen. De showroom heeft een stoere, industriële uitstraling met een maritiem tintje en is voorzien van vele, sfeervol brandende, opstellingen. Zo kunnen klanten zien hoe een haard in het echt brandt en wordt de ruimte meteen aangenaam verwarmd.

De Kachelzaak staat voor een persoonlijke benadering, niet alleen in de winkel, maar ook bij de klant thuis aan de keukentafel. Peter Jurrema, verkoopleider van Kachelzaak Groningen, verwelkomt u graag en zal u onder het genot van een kopje koffie of thee een rondleiding geven in de showroom. Ook komt hij graag bij u thuis om te bekijken of uw wensen ook praktisch uitvoerbaar zijn. In de showroom staat een uitgewogen assortiment aan haarden en kachels van verschillende merken. Bij de keuze voor bepaalde merken en types, is het rendement van een haard en de duurzaamheid in zijn algemeen een belangrijk criterium geweest. Kachelzaak Groningen is onder andere dealer van Anyfire, Ganz, DDG, Bullerjan, Barbas, Bellfires, M-Design, Jidé, Element 4, Faber en Dovre. Ook zijn er veel opstellingen met zowel nostalgische als zeer moderne schouwen in verschillende soorten natuursteen. Speciaal voor klanten die geen rookkanaal in huis kunnen hebben zijn er nu haarden op bio ethanol en elektrische haarden van Ruby fires. (Bio ethanol haarden zijn onlangs negatief in het nieuws gekomen door verschillende ongelukken met de vluchtige brandstof. De haarden van De Kachelzaak zijn van professionele makelij en gegarandeerd veilig. Ze zijn daarom ook niet te vergelijken met de bio ethanol branders die door verschillende winkelketens aangeboden worden.)

Achter De Kachelzaak staat een groot concern met verschillende succesvolle formules in de sfeerhaarden branche. Hierdoor wordt geput uit een enorme bron van expertise en ervaring. Geen uitdaging is te groot! Met 20 installatieteams achter de hand is service & onderhoud gegarandeerd. Bovendien is er veelal sprake van levering uit voorraad en kan de klant profiteren van efficiency- en schaalvoordelen, terwijl tegelijkertijd de benadering naar de klant toe erg persoonlijk blijft. Deze benadering van ‘groot zijn en toch klein kunnen blijven’ is uniek voor sfeerverwarming in Nederland.

Kortom, kom eens gezellig langs op deze toplocatie en bekijk het complete assortiment. U betaalt nooit teveel want ons inkoopvoordeel komt altijd bij de klant terecht. Wij maken ons hard voor een goed en degelijk advies waarbij vooral gelet wordt op sfeer & rendement binnen de grenzen van uw budget. Daarom is onze slogan; uw warmte, onze zaak!

Kachelzaak Groningen is gevestigd aan de Bornholmstraat 8a, u kunt hier gratis parkeren.

Voor meer informatie: www.kachelzaakgroningen.nl of telefoonnummer 050 – 3111075.

Openingsactie

Naast spectaculaire openingsacties op alle merken en modellen houtkachels, gashaarden en schouwen krijgt iedere nieuwe klant van Kachelzaak Groningen een broodbakmachine cadeau (zolang de voorraad strekt).